REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Mikrokvalifikacija Učinkovita proizvodnja elektronike

NOVO! TRAŽENO! OBRAZOVANJE PUTEM VAUČERA!

Poštovani zainteresirani – zaposleni i nezaposleni –  obavještavamo vas da upisujemo obrazovnu skupinu u novu mikrokvalifikaciju izrađenu prema zahtjevu tržišta rada.

Mikrokvalifikacija Učinkovita proizvodnja elektronike je obrazovni kurikulum koji traje 250 sati. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 155 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  45 sati. Uvjet za upis u program je posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO-a (osnovna škola).

Završetak ove mikrokvalifikacije pružit će vam sljedeća znanja: kako samostalno koristiti opremu za lemljenje i testiranje elektroničkih sklopova, kako provjeriti funkcionalnost alata i opreme i ispunjenost uvjeta zaštite na radu, kako prikupiti, razvrstati i zbrinuti štetni opasni otpad u skladu s propisima, kako podešavati parametre u programima industrijskih računala kod korekcije rada, kako komunicirati s nadređenima, suradnicima i klijentima koristeći digitalna koordinacijska i kolaboracijska rješenja i još dosta zanimljivih znanja i vještina.

Osim ove mikrokvalifikacije upisujemo i ostale koje su objavljene na stranici https://mojvaucer.hzz.hr/

Ako ste zainteresirani, prijavite se u sustav na stranici https://mojvaucer.hzz.hr/ , a potom zatražite od nas ponudu za obrazovni program koju trebate unijeti u sustav kako bi vam se odobrilo stipendiranje pohađanja obrazovnog programa.

Ponudu za mikrokvalifikacju i dodatne informacije možete zatražiti na mail adresu ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr,

Razmislite, ali ne oklijevajte dugo jer interes za ovu mikrokvalifikaciju je veliki, a broj vaučera je ograničen!

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Podcast 3-Denis Sušac

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content