REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Regionalni centar kompetentnosti

Elektrotehničke i prometne škole Osijek

Partnerske organizacije

Osječko baranjska županija

Osječko baranjska županija

OBŽ je regionalno javno tijelo, osnivač ELPROS-a koje osigurava sve neophodne preduvjete za provedbu projekta i održivost RCK ELPROS-a nakon završetka projekta kroz osiguravanje trajnosti aktivnosti, rezultata i održavanja opreme i druge imovine.

FERIT Osijek

FERIT Osijek

FERIT naslonjen na ELPROS i u pogledu izlaska kadrova iz strukovnog obrazovanja i nastavka njihovog školovanja, pozicionirao se kao vodeća ustanova visokoškolskog obrazovanja u regiji u području elektrotehnike, računalstva i informacijskih tehnologija.

ATO Inženjering

ATO Inženjering

ATO inženjering pripada vodećim inženjerskim tvrtkama na domaćem tržištu te je poželjan partner investitorima i ugovarateljima velikih projekata uz održavanje i daljnji razvoj učinkovitog sustava upravljanja, širenje djelatnosti i znanja na nova područja.

MONO Osijek

MONO Osijek

Mono je vrlo uspješna IT tvrtka, članica udruge Osijek Software City, usmjerena rastu i razvoju, koja je u potrazi za kvalitetnim kadrovima. Nekoliko puta proglašena dobitnikom nagrade Zlatna kuna, najuspješnijom malom tvrtkom u regiji.

Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

ŽRA pruža punu podršku i vodstvo u provedbi projekta.

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

HGK – Županijska komora Osijek, koja se bavi analizom gospodarskih kretanja te prati razvoj djelatnosti u zemlji na projektu je dodir sa svijetom rada.

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

RCK ELPROS će sinergijom s partnerskom školom unaprijediti kvalitetu obrazovanja u sektoru elektrotehnike i računalstva. Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice modernizirat će strukovni kurikulum uvođenjem izbornog modula u području projektiranja i izrade prototipa elektroničkih sklopova.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

RCK ELPROS će sinergijom s partnerskom školom unaprijediti kvalitetu obrazovanja u sektoru elektrotehnike i računalstva. Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci modernizirat će strukovni kurikulum uvođenjem izbornog modula Industrijska robotika.

Skip to content