REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

„Dani otvorenih vrata EU projekata“, 26. studenog 2021.

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

23. studenoga 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se održava u razdoblju od 20. do 30. studenoga. 

Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, kao regionalni koordinator, organizira predstavljanje projekata s područja Osječko-baranjske županije financiranih iz fondova Europske unije koje će se održati u petak, 26. studenog 2021. godine na Trgu slobode u Osijeku u vremenu od 11,00 do 13,00 sati.
 
U tu svrhu, na Trgu slobode u Osijeku bit će postavljeni štandovi za potrebe izlaganja promidžbenih materijala, a naglasak je na praktičnom prikazu i demonstraciji projektnih aktivnosti . Naš projekt, RCK ELPROS predstavit će se radom na 3D printerima i robotikom. S toga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i saznaju više o projektu i aktivnostima.
 
Ovogodišnji „Dani otvorenih vrata EU projekata“ bit će promovirani putem medijske kampanje, društvenih mreža, a svi sudionici će dobiti zahvalnicu odnosno priznanje o sudjelovanju. Cjelokupni program „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ bit će objavljen na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje će biti navedeni svi sudionici kao i njihov program.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Podcast 3-Denis Sušac

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content