REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

“eVodič ELPROS” – Interaktivna aplikacija koja nudi pregled zanimanja u području elektrotehnike i računalstva

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

4. srpnja 2022.

Projekt RCK ELPROS Elektrotehničke i prometne škole Osijek za cilj ima osigurati kvalitetan sustav obrazovanja mladih, obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja. Kako projekt napreduje svjedoče rezultati dosadašnjih aktivnosti koje se odvijaju prema željenom planu.

U sklopu aktivnosti projekta, izrađena je mobilna aplikacija “eVodič ELPROS”. Ova aplikacija na zabavan i interaktivan način pruža osnovnoškolcima uvid u zanimanja iz područja elektrotehnike i računalstva za koja se mogu obrazovati u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek.

Za sve one koji nisu sigurni što žele upisati, aplikacija će im na interaktivan način prikazati i pružiti uvid u ono što nude različita zanimanja koja su im dostupna u školi. Dovoljno je otići na apple store ili google play store te skinuti aplikaciju i uživati u interaktivnom pregledu.

Klikni na poveznicu za više informacija i preuzimanje interaktivne aplikacije:https://play.google.com/store/apps/details?id=softwise.elpros.evodic&hl=hr&gl=US

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content