REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Na sajmu BIAM i Zavarivanje organiziran “Školski dan – promocija strukovnih zanimanja.”

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

26. travnja 2022.

U sklopu projekta RCK Ruđera Boškovića, a u suradnji sa Zagrebačkim velesajamom organiziran je jednodnevni događaj “Školski dan – promocija strukovnih zanimanja”. Osim drugih srednjih škola i partnera u projektu, tvrtki i fakulteta, na sajmu se predstavio i Regionalni centar kompetentnosti Elektrotehnička i prometna škola Osijek.

Događaj se odvija u sklopu sajma BIAM i Zavarivanje koji okuplja preko 120 izlagača iz 19 zemalja. Prisutni su renomirani domaći i svjetski proizvođači i pružatelji usluga koji na sajmu predstavljaju nove strojeve, alate i opremu kao i tehnološka rješenja te IT aplikacije i nove tehnologije razvoja proizvoda.

Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresiranih te njihovog spajanja i interakcije. Ovakvi sajmovi izvrsna su prilika za povezivanje poslodavaca i obrazovnog sektora, a RCK ELPROS to prepoznaje kao priliku za razvoj dugoročne suradnje i sektorskog povezivanja.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content