REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Održan okrugli stol na temu “Automatizacija”

U petak, 26. studenoga u prostorima Zoo hotela Osijek, održan je okrugli stol na temu “Automatizacija” u sklopu projekta RCK ELPROS kojem je nositelj Elektrotehnička i prometna škola Osijek.

Ovaj događaj bio je polazna točka za izradu novih i modernizaciju postojećih kurikuluma na području automatizacije u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek i partnerskim školama (Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci i Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice) te izradu novih programa osposobljavanja i usavršavanja odraslih koje će biti ponuđeni u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti.

Bojana Štulić, profesorica Elektrotehničke i Prometne škole u Osijeku vodila je diskusiju u koju su se uključili poslodavci iz tri tvrtke, Orqa, Danieli Systec i Starco.

Cilj diskusije je bila razmjena iskustava kako bi se utvrdili odgovori na pitanja poput: Imenovanja nastavnih cjelina te okvirni broj sati za izvođenje programa, profil nastavnika koji je potreban te koja su područja specijalizacije ključna za radnike u kontekstu potreba tržišta rada u regiji te na koji način će se pravilno izvesti obrazovanje u području automatizacije.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content