REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Održana edukacija o razvoju kreativnog i inovativnog mišljenja učenika

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

1. rujna 2021.

Uspješno je održana edukacija za nastavnike i stručne suradnike pod nazivom „Edukacija o razvoju kreativnog i inovativnog mišljenja učenika“ od 30. do 31. kolovoza 2021. godine.

U sklopu projekta „Jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i mentora“ Regionalnog centra kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek, u prostorijama škole održana je dvodnevna edukacija na kojoj su sudjelovali nastavnici i stručni suradnici.

Cilj edukacije bio je nastavnicima i stručnim suradnicima omogućiti stjecanje znanja i vještina o tome kako kreativnim i tehničkim razmišljanjem mogu stvoriti inovacije ili tehnička unapređenja, te što je kreativnost i zašto je važna.

Projekt RCK ELPROS u potpunosti je financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda te sredstvima Državnog proračuna u okviru poziva „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“.

 

 

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Podcast 3-Denis Sušac

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content