REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Održana radionica za Gospodarsko vijeće

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

13. srpnja 2022.

U ponedjeljak 11. srpnja, održana je radionica za Gospodarsko vijeće u sklopu projekta RCK ELPROS. Na radionici su sudjelovali predstavnici iz HZZ-a, HUP-a, JU ŽRA Osječko-baranjske županije, servisa kućanskih aparata ELGRA te tvrtki ORQA i Base58. Glavni cilj bila je priprema temelja za uspostavu Gospodarskog vijeća RCK ELPROS.

Polaznici su na radionici doprinijeli aktivnim sudjelovanjem i iznošenjem svojih mišljenja, stavova, sugestija i ideja. Kroz grupni rad dali su odgovore na ključna pitanja za razvoj i rad Regionalnog centra kompetentnosti ELPROS, a neke od tema za koje se potaknula rasprava su: uloga Regionalnog centra kompetentnosti, očekivanja od RCK iz perspektive organizacije iz koje polaznici dolaze, viđenje vlastite uloge i potencijalni doprinos Gospodarskom vijeću RCK te mogući koncepti suradnje RCK ELPROS i domicilne institucije polaznika. Osim toga, aktivno se radilo na dokumentima i dijelovima dokumenata koje će moderator u konačnici uobličiti u radni materijal, a koji će predstavljati podlogu za provedbu ostalih podaktivnosti u sklopu aktivnosti uspostave Gospodarskog vijeća. Na kraju su doneseni zaključci i smjernice za daljnji rad i uspostavu.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content