REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Održava se posljednji modul edukacije iz područja upravljanja ljudskim resursima

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

8. lipnja 2022.

U sklopu projekta RCK ELRPOS započeo je peti modul, koji je ujedno i posljednji modul edukacije iz područja ljudskih resrusa.

Polaznici edukacije, prvi dan modula nastavit će s obrađivanjem teme upravljanje radnom uspješnošću te saznati više o povezanosti upravljanja učinkom s razvojem zaposlenika, razvoju karijere zaposlenika te davanju povratne informacije zaposlenicima i vođenju razgovora.

Drugi dan modula rezerviran je za područje nagrađivanja i motivacije gdje će edukacije pokriti teme poput: angažiranosti zaposlenika i kako ju mjeriti, povezanost motivacije i angažiranosti sa sustavom nagrađivanja te koje su to moguće materijalne i nematerijalne nagrade.

Naglasak ove edukacije je na iskustvenom učenju, a provodi se puno individualnih i grupnih vježbi koje omogoćavaju polaznicima dublji uvid u obrađenu tematiku i priliku za praktičnu provedbu naučene teorije.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content