REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Osnovano Regionalno partnersko i gospodarsko vijeće RCK ELPROS

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

16. ožujka 2023.

Osnovano Regionalno partnersko i gospodarsko vijeće RCK ELPROS

Dana 16. ožujka 2023., na osnivačkoj sjednici izglasano je i osnovno Regionalno partnersko i gospodarsko vijeće RCK ELPROS (u daljnjem tekstu RPIGV RCK ELPROS).

Na sjednici su izglasani predsjednik i zamjenik te je usvojen Poslovnik o radu, kao i godišnji plan i program rada RPIGV RCK ELPROS. Za predsjednika RPIGV RCK ELPROS izabran je Antun Kovačić, a za zamjenika predsjednika Rebeka Raff.

RPIGV RCK ELPROS ima ulogu da svojim radom pomaže i savjetuje RCK ELPROS o potrebama tržišta za stručnim kadrovima i prilagodbi kurikuluma radi stjecanja znanja i kompetencija koji su potrebni na tržištu rada i što uspješnijoj provedbi aktivnosti na projektu.

RPIGV RCK ELPROS je savjetodavno tijelo, sastavljeno od predstavnika privatnog i javnog sektora, a koji djeluju ili su nadležni za ili imaju utjecaj ili interes u relevantnim područjima djelovanja RCK ELPROS. Poveznica je između gospodarskih subjekata koji na tržištu djeluju u sektoru značajnom za RCK ELPROS, javno-pravnih tijela i obrazovnih institucija s ciljem osnaživanja i povećanja kvalitete RCK ELPROS, a u konačnici s pozitivnim povratnim učinkom za sve dionike.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Podcast 3-Denis Sušac

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content