REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Programi osposobljavanja – prilika za stjecanje novih vještina u sektoru elektrotehnike i računalstva

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

18. listopada 2022.

Programi osposobljavanja – prilika za stjecanje novih vještina u sektoru elektrotehnike i računalstva

U sklopu obrazovanja odraslih, Regionalni centar kompetentnosti Elektrotehnička i prometna škola Osijek, omogućit će zainteresiranim osobama besplatan upis u tri programa za osposobljavanje odraslih. Program osposobljavanja je program za obrazovanje odraslih osoba, a namijenjen je osobama koje su završile osnovnoškolsko obrazovanje te žele dodatnu izobrazbu. Programi osposobljavanja provodit će se u području elektrotehnike i računalstva. a svi polaznici po završetku stječu odabrano zanimanje koje im se upisuje u radnu knjižicu.
Zanimanja u ponudi programa za osposobljavanje odraslih osoba su:

Programi obrazovanja odraslih, provode se u suradnji s vrhunskim stručnjacima iz područja elektrotehnike i računalstva, a polaznici će dobiti priliku da naučena teorijska znanja provedu u praksi. Osim toga, polaznicima je osigurana konzultativno-instruktivna nastava koja uključuje skupne i individualne konzultacije na kojima će dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imaju vezano uz predavanja i gradivo. Programi su izrađeni po mjeri i najnovijim potrebama na tržištu rada, a to po završetku osigurava visoku konkurentnost svim polaznicima.

U svrhu kvalitetne provedbe programa, osigurat će se specijalizirane učionice i  prostorije za rad, opremljene računalima koja imaju pristup internetu, oprema za održavanje nastave te odgovarajući priključci, mjerni instrumenti, materijali, alati i pribor za savladavanje specifičnih praktičnih vježbi.

Za upis u jedan od navedenih programa, zainteresirani kandidati moraju posjedovati prethodnu kvalifikaciju na razini 1 – kvalifikaciju stečenu završetkom osnovnoškolskog obrazovanja te liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za rad u struci. Dodatna pitanja vezana uz upis u jedan od navedenih programa i druge informacije možete poslati na rck.elpros.osijek@gmail.com ili ispuniti kontakt obrazac koji se nalazi na web stranici https://rck.elpros.net

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content