REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Radionica SWOT analize

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

16. studenoga 2021.

U sklopu projekta „RCK ELPROS“ trenutno je u izradi Strategija razvoja Regionalnog centra kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek. S toga je s ciljem analize slabosti i prednosti projekta održana online radionica SWOT analize u vodstvu stručne suradnice Algebre, mr.sc. Olivere Del Cont.

SWOT analiza je kvalitativna analiza koja prikazuje unutrašnje snage i slabosti te vanjske prilike i prijetnje. Snage predstavljaju jake točke razvoja Centra, dok se slabostima određuju njegove slabe točke. Prilike predstavljaju mogućnosti za rast, a prijetnje su vanjski čimbenici koji su donositeljima odluka izvan kontrole, ali ih je važno pravovremeno prepoznati kako bi se mogle uključiti u proces odlučivanja.

Na radionici su prikupljene relevantne povratne informacije kako bi se osiguralo da Centar zaista postane dugoročno održiv, kvalitetan i prepoznat pružatelj usluga obrazovanja i osposobljavanja u području elektrotehnike i računalstva te kako bi se omogućio razvoj kompetencija radne snage i stvaranje kvalitetnih budućih zaposlenika.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content