REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Razmjena znanja i iskustava u RCK Tehnička škola Ruđera Boškovića Zagreb

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

10. siječnja 2023.

Razmjena znanja i iskustava u RCK Tehnička škola Ruđera Boškovića Zagreb

Nastavnici i učenici Regionalnog centra kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek boravili su u Zagrebu gdje su u sklopu aktivnosti projekta RCK ELPROS razmijenili iskustva i sudjelovali na edukaciji. Ova edukacija održana je u Regionalnom centru kompetentnosti Tehnička škola Ruđera Boškovića s ciljem poticanja inovativnosti i dodatnih kompetencija, razvijanja znanja i vještina u drugačijem okruženju  i s drugim tehnologijama od tehnologija koje su prisutne u RCK ELPROS. U sklopu edukacije predstavljeni su programi zanimanja,  strategija i aktivnosti te tehnologije i oprema koja se koristi u školi.  Učenici su dobili priliku iskusiti rad na različitim uređajima te odraditi praktične vježbe u novom okruženju kroz edukaciju o programiranju i radu s mikroupravljačima.

Osim toga,  prikazani su radovi učenika, razmijenjena znanja i vještine bitni za stjecanje novih iskustava koje će učenici po povratku primjenjivati u svakodnevnom radu i nastavi. U Regionalnom centru kompetentnosti ELPROS nastavljamo poticati učenike na razvoj i učenje novih vještina pružajući im mogućnost edukacije i učenja na primjerima dobre prakse u drugim RCK-ovima koji djeluju u sektoru elektrotehnike i računalstva.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content