REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Regionalni centar kompetentnosti ELPROS održao partnerske sastanke

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

2. rujna 2022.

Predstavnici projektnog tima Regionalnog centra kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek, tijekom ovog tjedna, održali su partnerske sastanke. Glavni cilj ovih sastanaka, usuglašavanje je oko aktivnosti koje se provode i dolaze na provedbu tijekom trajanja projekta te pregled odrađenih aktivnosti.

Prvi dan sastanaka održan je u prostorima Regionalnog centra kompetentnosti ELPROS s partnerima iz Hrvatske Gospodarske Komore, a kasnije su se predstavnici Regionalnog centra kompetentnosti ELPROS uputili u Vinkovce na sastanak s partnerima iz Tehničke škole Ruđera Boškovića. Ravnatelj Antun Kovačić prisutne je upoznao s problemom izrade kurikuluma. Usuglasile su se aktivnosti koje se provode kroz projekt te aktivnosti poput specijaliziranih strukovnih sajmova koje dolaze na provedbu.

Drugi dan sastanaka održan je s partnerima s Fakulteta za elektrotehniku, računalstvo i informacijske tehnologije . Predstavnici su razgovarali o nadolazećim projektnim aktivnostima i raspravljali o budućim aktivnostima. Dogovorila se i pojačana suradnja na promotivnim aktivnostima GoSTEM sajma koji se organizira početkom listopada.

Posljednji dan održan je sastank s partnerima iz Srednje škole Isidora Kršnjavoga u Našicama. Raspravilo se o dosadašnjim projektnim aktivnostima te razgovaralo o obvezama koje dolaze na projektu.

Partnerski sastanci jačaju suradnju s partnerima na različitim aktivnostima te potiču razvoj i održivost projekta Regionalnog centra kompetentnosti ELPROS.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content