REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Regionalni centar kompetentnosti ELPROS – povezivanje uspješnih generacija kroz alumni klub

alumni seminar

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

31. listopada 2023.

Regionalni centar kompetentnosti ELPROS – povezivanje uspješnih generacija kroz alumni klub

Elektrotehnička i prometna škola Osijek, sinonim za izvrsnost u obrazovanju i razvoju mladih talenata, ponosno poziva sve svoje bivše učenike i nastavnike da se pridruže alumni klubu ELPROS i postanu dio zajednice koja pomiče granice budućnosti. Ovaj klub osmišljen je kako bi se stvorila trajna veza između škole i njezinih bivših učenika te kako bi se potaknula razmjena iskustava, umrežavanje i podrška unutar alumni zajednice.

Kroz godine, Elektrotehnička i prometna škola Osijek stvorila je brojne generacije talentiranih pojedinaca koji su obogatili društvo svojim znanjem, vještinama i profesionalnim postignućima. S ciljem povezivanja talentiranih pojedinaca, osniva se alumni klub koji podiže razinu svijesti o kvaliteti i atraktivnosti zvanja stečenih u strukovnoj školi te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere. Povežite se s bivšim kolegama i nastavnicima, razmijenite iskustva, ideje i poslovne kontakte. Podržite nove generacije učenika i pružite im pristup resursima i informacijama za uspješan razvoj karijere kroz mentorstvo.

Svi koji su pohađali Elektrotehničku i prometnu školu Osijek pozvani su 16. studenoga 2023. godine u 18:00 sati da se pridruže na okupljanju alumnija u prostoru škole. Svojim sudjelovanjem u alumni klubu ELPROS možete podržati školu koja je oblikovala vašu budućnost i stvoriti trajne veze s ljudima koji dijele vašu strast prema sektoru elektrotehnike i računalstva te prometu.

Pridružite se danas i budite dio alumni zajednice koja promiče znanje, inovaciju i zajedništvo.      

Za više informacija skenirajte QR kod!

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Podcast 3-Denis Sušac

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content