REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Uz Regionalni centar kompetentnosti ELPROS postani Specijalist za primjenu tehnologije ulančanih blokova i kriptovaluta

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

30. kolovoza 2023.

Uz Regionalni centar kompetentnosti ELPROS postani Specijalist za primjenu tehnologije ulančanih blokova i kriptovaluta

Tehnologija ulančanih blokova (eng. blockchain) i kriptovalute razvijaju se sve bržim tempom, a postali su integralni dio suvremene ekonomije i poslovanja. Regionalni centar kompetentnosti ELPROS, sinonim za visokokvalitetno obrazovanje i edukacije u području elektrotehnike i računalstva, prepoznao je ogroman potencijal i stvorio inovativni program koji će educirati buduće specijaliste u ovom rastućem području.

Program usavršavanja Specijalist za primjenu tehnologije ulančanih blokova i kriptovaluta nudi detaljnu obuku o kriptovalutama, uključujući osnove digitalnih novčanika, procesa rudarenja, trgovine i investiranja u kriptovalute, te sigurnosnim aspektima korištenja digitalnih valuta. Specijalisti za ulančane blokove i kriptovalute su sve više potrebni u financijskom sektoru, ali i brojnim drugim sektorima te se javljaju različite prilike za pokretanje vlastitih projekata u ovom području.

Ono što Regionalni centar kompetentnosti ELPROS čini posebnim je fokus na praktičnoj primjeni znanja. Programi kombiniraju teorijske lekcije s praktičnim radom na stvarnim projektima. Polaznici imaju priliku raditi s najnovijom tehnologijom i alatima te razvijati svoje vještine pod mentorstvom iskusnih stručnjaka i postati dio tehnološke revolucije. Polaznici će po završetku i stjecanju uvjerenja doprinijeti razvoju digitalne budućnosti koja se oblikuje tehnologijom ulančanih blokova i kriptovalutama.

Ako želite postati specijalist za tehnologiju ulančanih blokova i kriptovaluta, Regionalni centar kompetentnosti ELPROS je pravi put prema ostvarivanju vaših ciljeva. Program usavršavanja kombinira teoriju i praksu kako bi vam pružio sve potrebne vještine za uspjeh u ovom dinamičnom i rastućem području. Postanite dio tehnološke transformacije i započnite svoju karijeru kao stručnjak za ulančane blokove i kriptovalute u Regionalnom centru kompetentnosti ELPROS.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content