REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELEKTROTEHNIČKE I PROMETNE ŠKOLE OSIJEK

Osijek

Istarska 3, 31000 Osijek
031/289-829; 031/289-830
ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr
OIB: 28015293209

Započeo je četvrti modul edukacije iz područja ljudskih resursa

Autor: Emma

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u elektrotehnici i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

17. svibnja 2022.

Četvrti modul edukacije iz područja ljudskih resursa obuhvaća regrutaciju i selekciju te prvi dio upravljanja radnom uspješnošću zaposlenika, a trenutno su tijeku teme regrutacije i selekcije.  

Regrutacija i selekcija, prvi dio modula, obuhvaća teme:

  • Privlačenje zaposlenika
  • Procesi i kanali regrutacije kandidata
  • Metode selekcija kandidata
  • Uvođenje u posao novih zaposlenika

Regrutacija i selekcija važan su dio procesa prilikom odabira kvalitetnih i kompetentnih kandidata za obavljanje poslova za koje su raspisani natječaji. Tvrtke i organizacije trebaju voditi računa o kanalima regrutacije kandidata ovisno o poslu za koji potražuju zaposlenike, a jednako tako važan je i odabir pravilnih metoda selekcije kandidata.

Edukacija iz područja ljudskih resursa održava se u sklopu projekta RCK ELPROS, referentni br. UP.03.3.1.04.0015. Referentni broj Poziva: UP.03.3.1.04 „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“.

Možda će Vas zanimati i ovo …

Podcast 4-Srđan Kovačević

Elektrotehnička i prometna škola Osijek( ELPROS) u srpnju 2018. od Ministarstva znanosti i obrazovanja imenovana je...

Skip to content